У п’ятницю 29 вересня в Кризовому медіа-центрі «Сіверський Донець» відбулась прес-конференція, присвячена початку всеукраїнського конкурсу ISPONSOR CHALLENGE 2017-2018.
Голова правління ГО «Стартап прискорювач» Олександр Тіщенко, розкрив подробиці конкурсу, його ціль, мету, партнерів, а також відповів на питання присутніх.

З прес-конференції присутні дізналися як саме буде відбуватись відбір та оцінювання проекті та як будуть розвиватись проекти та ідеї на протязі усього конкурсу.

Також стало відомо, що у конкурсі також можуть брати участь державні установи: школи, дитячі садки, а також ініціативні громадяни, що мають на меті створювати програми для роботи з громадським бюджетом.
- Ми хочемо, щоб проекти оцінювалися відомими людьми із діючим бізнесом, великим досвідом впровадження соціальних та благодійних проектів - повідомив голова правління Олександр Тіщенко.
Окрім того, на усі проекти зможуть скористатися інструментами кроудфандингу та у ході свого розвитку збирати кошти на реалізацію.
- Ми плануємо запустити власну рекламу майданчику, отож усі проекти будуть висвітлюватись не тільки на ринку України, а й на ринках Європи та США. Саме тому ми зацікавлені у тому, щоб провести якісні освітні заходи та надати методологічну підтримку усім заявникам та користувачам нашого майданчику - говорить Олександр.

(0) Перейти к оплате
Счет пуст